lördag 31 maj 2008

Ute i solen

Där har vi varit hela eftermiddagen. Fixade våra ärenden när Tobias vaknat, sen åkte vi ut till Tobias mamma och plastpappas stuga. Alfons hade jättekul och Solo njöt av att kunna gå lös. Vi tittade på kossor och Alfons lekte med vattenslangen. Tyvärr va det iskallt vatten, men han hade jätteroligt. I just det läget kändes det väldigt surt att våran kamera ligger på Tjörn, för det hade varit roligt att filma honom. Men det kommer fler tillfällen.
Vi fikade och grillade korv innan vi fick åka hem eftersom pluttskrutt blev tok-trött. Han har bara sovit en timme på förmiddagen idag så det va ju inte konstigt.
Nu håller Tobias på och nattar honom. Verkar nästan som om de somnat bådatvå!

Ikväll tror jag det blir sängen tidigt, är megatrött efter all sömnbrist och känner ju som vanligt att jag kan slappna av och sova gott när T är hemma.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!
ja det låter som ni har full rulle=)jo tack det e fint med oss,allt knallar på bra med alltihop..så underbart skönt nu när det är sommar väder!!har dock inte funnit tiden att försöka att få lite färg,men men det finns ju brun utan sol ;P