fredag 25 juli 2008

Lovely!

Underbart väder ute, varma vidar och strålande solsken.

Vi parkerade vid vårdcentralen och tog Alfons i vagnen innan bvc och gjorde våra ärenden. Hoppades att han skulle somna en stund, men icke. Har fått tillbaka min morgongåva, skrivit på papper, varit på apoteket, handlat strumpor och t-shirt till Alfons, samt tagit en lunch.
På bvc gick det bra, Alfons hade gått upp lite lagom i vikt, kunde dock varit mer. Längden däremot, han har vuxit 5.5cm på 2½ månad. Han är nu 86.5cm lång. Inte konstigt att alla kläder börjar bli för korta innan han ens har vuxit i dom på bredden.

Alfons sov en stund i vagnen, men inte tillräckligt så han är trött och grinig. Sen gör inte värmen att han är på bättre humör direkt. Ikväll blir det sängen tidigt!

Imorgon är det crusing i stan, ska bli roligt. Tror att Alfons kommer tycka att det är superkul att kika på alla bilar. Kommer väl vara ute en sväng på kvällen, men det blir inte sent med tanke på mitt 13-timmarspass på söndag.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så skönt att han gått upp åtminstone tillräckligt! Och vilken lång pojk :-O Manda är "bara" 80 cm men ser ut som typ 2 meter när hon sover ;-)