söndag 13 juli 2008

Vi är gifta!!

En två nya fina ringar glimmar på mitt vänstra ringfinger. Vi är gifta!!

Vi var riktigt nervösa när vi begav oss mot kyrkan runt 16.15 igår. Satte ut vigelprogrammen och rispåsarna innan vi gömde oss i församlingshemmet medans gästerna kom. Klockan 16.56 hämtade prästen oss och pratade lite innan klockorna ringde in och ingångsmarchen började. Då började våran vigsel! Allt gick jättebra, vi klarade av att säga löftena och trä på ringarna utan skakningar. :)

Väl utanför väntade ett regn av ris och gratulationer. Åkte hem till mamma, höll ett välkomsttal och serverade champagne och lite förrätt. Sen brakade helvetet loss. Himlen blev helt svart och det började blåsa storm. Tälten lyfte sig och gick sönder så att sitta ute var inte att tänka på! Vi rev snabbt ner tälten och flyttade in bord och stolar i stallet. Dock regnade det som sjutton så grillningen kom igång lite väl sent. Men det är som man säger, bättre sent än aldrig.
Maten smakade bra och ett trevligt sällskap. När det var dags för kaffe och tårta flyttade vi dock in i huset eftersom det blev rått och kallt.

Mycket blev försenat på grund av regnet, bland annat hann vi aldrig med att servera drinkar osv, efter tårta och kaffe var klockan redan 01 och alla blev trötta. Men vad gör det? Vi hade en underbar bröllopsdag!

Idag har alla Tobias gäster varit här och fikat innan de har åkt hem. Och idag har vi hunnit sitta ute. :)

Tack för alla gratulationer och alla telegram! Och ett stor tack till er som dök upp i kyrkan utan att vi visste något.

Nu njuter vi av vårat liv som Fru och Herr Johansson. På tisdag kastas vi tillbaka till verkligheten med jobb och hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!!!!

Anonym sa...

Grattis till er i efterskott:) Kram

Gin/Ginny sa...

Vad synd med vädret. Men skönt ändå att ha den inställningen ni verkade ha ändå :) c'est la vie!