fredag 8 augusti 2008

Nu kom ovädret

Lagom tills vi kom hem så kom ovädret, något försenat sådär. Men nu har vi en mysig kväll, lamporna tända och utanför regnar det som bara den. Kan det bli höst snart?

Vi har haft en helt okej dag i Skövde. Fick tag i två par skor till Alfons och ett par till mig. Dock inga höstskor till mig, men det kommer. Fick middag och fika hemma hos svärföräldrarna och Alfons busade som en galning.

Naturligtivs slocknade han i bilen på vägen hem, väckte honom innan vi gick in på ICA, men han var fortfarande trött. Så nu har han fått välling och Tobias försöker få honom att somna. Verkar dock inte som om det går så bra. Vore dock bra om han fick en ordentlig natts sömn så han är utvilad imorgon när det väntas äventyr i Göteborg.
Vädret ser inte så lovande ut inför morgondagen, men om det mot förmodan skulle hällregna hela dagen så har vi sagt att vi går på universeum med Alfons istället för Liseberg. Finns ju lite djur och saker att kika på där. Men jag hoppas vi kan ta Liseberg.

Ikväll blir det nog film. Igår såg vi 27 dresses som också den var riktigt bra! Till och med Tobias gillade den, och det är ju ändå en typisk tjejfilm om bröllop och grejer.
Tända ljus är ju också ett måste en kväll som denna.

Trevlig kväll!

0 kommentarer: