tisdag 5 augusti 2008

Varför vinner aldrig jag?

Jag vill också vinna på tävlingar. Jag vinner verkligen aldrig, aldrig någonsin. Har vunnit på en tialott en gång.
*suck*

1 kommentarer:

Anonym sa...

HEJ Malin!

IVA på KSS är en riktigt bra arbetsplats. Härlig sammanhållning, och inte alls mycket av den hirearkin det ibland kan vara inom vården.

MEN, det finns alltid ett men. Det jag tycker är det värsta med jobbet är att man aldrig känner sig bra på det man gör. Man måste ha jobbat i säkert fem år innan man får kläm på precis allting. Vissa dagar går faktikst allt åt helvete. Då får man liksom bara vara glad att man har ett liv vid sidan om. Vissa dagar är man riktigt nöjd med sin arbetsinsats, och då är man lycklig som ett barn. Å andra sidan går det inte en dag utan att man lär sig nåt nytt, och det är himla bra.

och liksom bara i förbifarten. det finns ett gift par och en mamma-dotter-relation, några snygga läkare och gott kaffe i automaten, vilket förövrigt är gratis. Fredagskaka varje fredag, och ibland sitter hela bemanningen och äter pizza tillsammans med narkosläkarna :) Det är en bra arbetsplats, men man kan likna den vid en tratt. ibörjan känner man att "dethär kommer jag klara av, det är inte så svårt", men ju längre ner i tratten man kommer, desto mer förstår man att man inte förstår.

Du lär åtminstone få underbara praktikveckor. Lycka till!