onsdag 25 juni 2008

Hemma i Falköping!

Igår kom vi hem igen. Borta bra, men hemma bäst! Så skönt att komma hem.
Orkade dock inte starta upp datorn igår för att uppdatera här.

Vi va hemma vid 20.30 och då va Alfons fortfarande vaken. Han blev jätteglad över att komma hem till sina leksaker. Han lekte i över en timme innan han stupade i säng.

Innan vi åkte hem igår träffade vi prästen. En jättetrevlig präst! Verkligen nöjd. Känns verkligen bra att hon ska viga oss. Vi fick prata lite om våra tankar ang bröllopet och så gick vi igenom psalmer. Vi fick även träna på att gå in i kyrkan och säga "ja". Det kändes lite lustigt. Att göra det nu. Som vi sa igår: "Nu är vi ju egentligen vigda då". :)

Tiden springer iväg och jag har hittat på lite fler saker att fixa till bröllopet, men det är nog bra, så tiden går. Längtar som en galning efter den 12 juli. Men snart är det bara 2 veckor kvar.

Ikväll har jag jobbat. Gick förvånats värt bra. Känner dock att passet på söndag kommer bli segt, men det får gå. Sen är jag ledig i tre veckor.

Imorgon ska vi tvätta och umgås med L & L. Dom va här en sväng idag, Alfons blev superglad över att träffa sin tjej. Jag borde verkligen träna imorgon också. *suck*

0 kommentarer: